середу, 20 лютого 2013 р.

Ворождень : "прощальний" сингл

Мені сумно вам про це писати, але судячи з повідомлення, отриманого 31 січня від Володимира Кучинського, київська група Ворождень припинила своє існування, незважаючи на недавні плани зі створення двох стилістично інноваційних для Ворождня альбомів («Брухт» та «Somnambulant»), на які особисто я покладав великі сподівання. Сам лідер групи твердить, що «проект себе вичерпав», це було спільне рішення учасників групи і йому більше нема чого сказати у форматі Ворождня.

Ворождень, 17.10.2011, Київ, клуб Route 66

Схоже, нам тепер, окрім переслухування немалої дискографії групи Ворождень, лишається чекати нового альбому Dead Faith, який має вийти у 2014 році (перші демо вже є на сайті колективу), а також не так давно анонсованих альбомів двох сайд-проектів – Агні та Інертний Стан.
А ще – слухати прекрасний сингл, який учасники Ворождня позиціонують як прощальний – кавер-версію пісні київської групи Za Вікном.



В будь-якому разі, я, як і всі слухачі Ворождня, завжди буду вдячним за ті непідробні емоції та незабутні спогади, що несе нам ця музика, і попри все сподіваюсь на те, що рішення, прийняте музикантами, виявиться колись згодом лише тимчасовим маневром.

Діяльність фан-клубу Ворождня вконтакті не припиняється, там і надалі з’являтиметься музика Ворождня різних років та різноманітна пов’язана з цим інформація (навіть якщо тепер її буде небагато).


Немає коментарів:

Дописати коментар